ERC manifesta la seva satisfacció per la conversió de Torre Negra en sòl no urbanitzable

Alhora que mostrava la seva satisfacció per Torre Negra, ERC ha denunciat que les rases obertes als carrers de Mira-sol ha fet caure arbres

Eleccions2003

Publicat el 14/abr/03 per Eugènia

Esquerra Republicana de Catalunya s'ha felicitat per la conversió de l'espai de Torre Negra en sòl no urbanitzable. La formació política s'ha compromès a lluitar per la protecció de tots els espais verds de la ciutat si entra a formar part de l'equip de govern.

La formació republicana considera que la resolució de la Comissió d'Urbanisme de Catalunya marca un pas històric per Torre Negra i gairebé definitiu. L'alcaldable d'ERC, Eduard Pomar, ha destacat però, que abans de definir el parc rural, l'Ajuntament ha d'impulsar un Pla d'Usos del Parc. D'altra banda, Pomar s'ha compromès a traslladar l'exemple de Torre Negra a altres espais verds de la ciutat i per això proposa elaborar un Pla d'Espais Naturals al Municipi.

Eduard Pomar

Pràcticament la meitat del municipi està enclavat en zones verdes i per tant és important lluitar per la seva protecció


D'altra banda, ERC ha volgut denunciar la situació de l'arbrat a Mira-sol. Segons el partit, la urbanització dels carrers del districte vulnera les ordenances municipals a l'hora de fer les rases del terra perquè s'estan fent a menys d'un metre de l'arbre i en època de floració. Tot això està provocant que es malmetin greument les arrels i ja s'han caigut alguns arbres. Segon Jaume Massanés, veí de Mira-sol i militant d'ERC, poden haver-hi conseqüències pitjors.

Jaume Massanés

Hi ha casos en què la rasa s'ha obert quatre cops diferents i tot això ha malmès les arrels


Jaume Massanés ha anunciat que els veïns de Mira-sol estudien la possibilitat de presentar una queixa al síndic de Greuges sobre l'execució de les obres al districte.