Recoder nega que CiU intenti atribuir-se en exclusiva la protecció de Torre Negra

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder

Eleccions2003

Publicat el 1/mai/03 per Esteve

L'alcaldable de CiU, Lluís Recoder, ha negat que el seu partit intenti atribuir-se en exclusiva la protecció de Torre Negra. D'aquesta forma Recoder ha contestat el portaveu de la Plataforma per la Defensa de Torre Negra, Kristian Herbolzheimer, que va demanar que es retiressin aquests anuncis de la formació.

Des de la plataforma recorden que totes les formacions han treballat per protegir Torre Negra, i per això creuen que CiU, que ha penjat pancartes amb l'eslògan 'Hem salvat Torre Negra', intenta fer-se seu el mèrit en exclusiva. El cap de llista de la federació ha coincidit en subratllar que aquest és un tema de ciutat, però ha puntualitzat que no tothom hi ha treballat amb el mateix interès:

Lluís Recoder

Estic d'acord en qe hi hagut un esforç perquè aquest procès es portès de forma unitària


Recoder ha reiterat que algunes formacions han treballat amb visió de ciutat, mentre altres semblaven més interessades en veure si l'equip de govern s'equivocava que en aportar solucions. Per això l'alcaldable de CiU creu que és just reivindicar la feina que s'ha fet els últims anys, i ho ha explicat amb aquestes paraules:

Lluís Recoder

No tinc cap mena de dubte que si això haguès acabat malament ens hauriem atribuït la culpabilitat a l'equip de govern


Recoder ha afegit que consideraria del tot legítim que altres formacions també informin als ciutadans sobre la seva feina i reivindiquin la seva contribució en aquest procés.