CIU es compromet a concedir ajuts a les famílies monoparentals i augmentar els centres educatius

Eleccions2003

Publicat el 13/mai/03 per Vanesa

L'atenció a les famílies i l'increment en equipaments educatius continuaran marcant l'eix de govern de CIU en el proper mandat. La federació nacionalista està decidida a impulsar, en els propers anys, polítiques pioneres a Catalunya com ara la concessió d'ajuts a les famílies monoparentals, la creació d'un Servei d'Atenció a les Famílies, a banda, d'augmentar els centres educatius a la ciutat.

Convergència i Unió està convençuda que les polítiques d'ajut a les famílies són la clau de volta pel manteniment de l'Estat del Benestar i l'equilibri intern.
Així, en els propers quatre anys, la federació nacionalista té previst construir dues escoles bressol més, la posada en marxa, a les seves noves instal·lacions, de la vuitena escola de primària, i l'ampliació i acondicionament del quart institut.

L'alcaldable vol crear, en el proper mandat, un servei d'atenció a les famílies que pugui assessorar els pares amb fills adolescents en temes com ara drogodependències i sexualitat. Lluís Recoder ha anunciat també la concessió d'ajuts a les famílies monoparentals que fan front, tots sols, al repte que suposa tirar endavant una família:

Lluís Recoder

No només ajudarem les mares solteres, sinó també als pares i mares que, per desavinences, se separin i hagin de tirar endavant la família tot sols. Volem impulsar polítiques pioneres a Catalunya.


Convergència i Unió també ha anunciat que el curs que ve l'Escola Oficial d'Idiomes ja funcionarà des de la seva seu definitiva i que té el compromís del Departament d'Ensenyament que l'Escola de Música Victòria dels Àngels funcionarà com un Conservatori de grau mig.
El programa de la federació nacionalista d'ajut a les famílies passa també per la potenciació dels serveis d'ajuda a les persones grans així com la creació de més equipaments esportius, tant a espais oberts com tancats.