Els candidats a l'alcaldia de la ciutat fan valoracions diferents del sondeig de Vox Publica

Eleccions2003

Publicat el 13/mai/03 per Esteve / Sara

Els candidats a l'alcaldia de Sant Cugat en les eleccions del 25 de maig han valorat de diferent manera el sondeig realitzat per Vox Publica sobre les intencions de vot dels santcugatencs. El sondeig, publicat a El Periódico de Catalunya, assenyala que la força més votada tornarà a ser CiU, tot i que deixa la porta oberta a diferents possibles aliances de govern.

Des de Convergència i Unió se subratlla que l'enquesta serveix per veure tendències, i està posant de manifest un elevat grau de satisfacció dels santcugatencs per l'acció de govern. Segons el número dos a les llistes de CiU, Joan Recasens, la ciutat valora positivament la feina feta i això consolida la seva tendència a l'alça.

Joan Recasens

L'enquesta valora molt positivament l'alcalde Recoder i la gestió de govern


L'alcaldable socialista, Jordi Menéndez ha assegurat que no es confirmarà a les urnes la davallada d'un regidor que es podria produir segons l'enquesta. Menéndez ha remarcat que l'objectiu és que les tres forces d'esquerra sumin 13 regidors i puguin formar govern. Des del PSC s'ha remarcat que segons les dades de la pròpia enquesta, l'alternativa d'un nou govern és perfectament possible.

Jordi Menéndez

L'enquesta posa de manifest que el panorama està molt obert i que és possible que hi hagi un govern d'esquerres


Des del Partit Popular es valora molt positivament que la formació mantindrà el tant per cent de vots i la seva presència al consistori. L'alcaldable popular, Berta Rodríguez, ha subratllat que hi ha prop d'un 24 per cent de vot ocult que els pot afavorir. Rodríguez destaca especialment que és el segon polític de la ciutat més conegut i això beneficiarà el PP:

Berta Rodríguez

Valoro positivament el grau de coneixement que tenen cap a la meva persona


La coalició ICV-EuiA creu que la mobilització ciutadana dels últims mesos es traduirà en una major participació a les eleccions i que això beneficiarà als partits d'esquerres. Així ho explica l'alcaldable d'IC-V, Xavier Boix:

Xavier Boix

Si la participació augmenta els resultats no seran els de l'enquesta


Des d'Esquerra Republicana es destaca positivament l'augment de vots que rebria la formació, i que, segons l'enquesta, s'han convertit en la tercera força millor valorada pels santcugatencs. Tot i així, l'alcaldable d'ERC mostra el seu escepticisme davant algunes dades que els sorprenen, com per exemple, que el Partit Popular no experimenti una devallada.

Eduard Pomar

Valorem positivament l'enquesta perquè assenyala un augment d'ERC


Pel que fa a la Unió d'Independents, el seu cap de llista no dóna molta credibilitat a l'enquesta, que deixa molts serrells pendents. L'alcaldable Miquel Quintana creu que hi ha incongruències entre aquest sondeig i el que va fer la Fundació Sant Cugat.

Miquel Quintana

Les enquestes donen una visió i per tant nosaltres no la valorem de cap manera