Maragall pronostica una victòria a Sant Cugat pel pacte de progrés entre els grups d'esquerra

Pasqual Margall ha visitat Valldoreix per donar suport a la Candidatura de Progrés

Eleccions2003

Publicat el 17/mai/03 per Esteve

El líder del PSC, Pasqual Maragall, ha assegurat que el Pacte de Progrés de Valldoreix aconseguirà la victòria electoral i demostrarà ser una fórmula efectiva. Segons Maragall, els catalans volen un govern que aconsegueixi acords amb totes les forces, però això no serà possible perquè CiU és presonera del Partit Popular.

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat ha donat suport a l'alcaldable Jordi Menéndez i a la candidatura de Montse Turu per l'EMD de Valldoreix. Pasqual Maragall s'ha mostrat convençut que a Sant Cugat es produirà un canvi de govern, gràcies a la qualitat dels seus candidats i al fet que la ciutat participarà del moment de canvi que viurà tot Catalunya. Maragall, però, ha reconegut que el canvi no serà fàcil:

Pasqual Margall

Arreu del món, és difícil aconseguir un canvi en una ciutat de classe mitja que forma part d'una gran conurbació metropolitana. Però a Sant Cugat passarà.


Maragall ha assegurat que els catalans volen passar a l'esquerra, i que molts electors de CiU desitgen que el PSC governi conjuntament amb la federació nacionalista. Maragall ha afegit que l'obstacle per aconseguir-ho està a Convergència, que s'ha fet presonera del Partit Popular:

Pasqual Margall

CiU és presonera del PP, i els catalans volen una passada per l'esquerra. Però la fórmula de progrés de Valldoreix serà molt efectiva.


Per la seva part, l'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez, ha assegurat que, si guanya les eleccions, serà bel·ligerant amb la Generalitat de Maragall per defensar els interessos de Sant Cugat. Menéndez ha reiterat la importància de guanyar pes a l'Àrea Metropolitana i treballar conjuntament amb els municipis de l'entorn.