L'avortament lliure i el vot dels immigrants, entre les prioritats d'ICV-EA

Eleccions 2008

Publicat el 29/feb/08 per Cristina Martinez

L'avortament lliure i el dret a vot dels immigrants seran dues de les peticions principals d'ICV-EA els propers quatre anys. Així ho ha destacat la número 2 per Barcelona, Núria Buenaventura, durant una entrevista a Cugat.cat. Pel que fa als objectius centrals per Catalunya, l'ecosocialista ha volgut posar l'accent en el desplegament de l'Estatut i la millora de les Rodalies.

La candidata ecosocialista ha volgut remarcar la importància de les millores en polítiques socials de cara els propers quatre anys i ha anunciat que seguiran lluitant per aconseguir, entre d'altres, el dret a un avortament lliure. Són declaracions a Cugat.cat.

Nuria Buenaventura

El senyor Zapatero és president del govern amb el compromís de fer aquesta reforma. Creiem que és un tema capdal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un altre dels eixos de la campanya d'ICV-EA serà la immigració. En aquest sentit, Buenaventura ha reclamant que els nouvinguts tinguin els mateixos drets i deures que tothom i puguin votar.

Nuria Buenaventura

Mai farem el carnet de punts ni que signin un catecisme. Han de tenir el dret de votar i decidir igual que uns altres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, els ecosocialistes seguiran lluitant pel desplegament de l'Estatut que 'ha de ser la base per aconseguir a un estat federal' i la millora de les infraestructures catalanes més enllà del TGV.