Els empresaris creuen que el manteniment del poder socialista permetrà continuar amb els projectes endegats


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Les associacions empresarials de la ciutat i de la comarca coincideixen a demanar al nou govern una política forta en clau econòmica i que benefici Catalunya, on les infraestructures siguin prioritàries. L'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, la patronal Cecot i la Cambra de Comerç de Terrassa veuen amb bons ulls que el govern no hagi canviat de mans per donar continuïtat a polítiques ja endegades.

El president de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, Frederic Boix, considera que el pes de Catalunya en la victòria del PSOE dóna força al PSC davant el govern de Madrid per demanar millores en l'execució d'infraestructures i en l'arranjament de mancances. Boix considera que el manteniment del poder socialista és una oportunitat perquè els socialistes 'mantinguin la promesa' de fer Sant Cugat seu de l'Institut Europeu de Tecnologia (IET).

Frederic Boix

És una oportunitat pels socialistes i convergents per mantenir la promesa de Zapatero de què Sant Cugat sigui seu de l'IET.


La patronal vallesana CECOT considera que la competitivitat, l'educació i les infraestructures també haurien de ser prioritàries en aquesta legislatura. Escoltem el seu vicepresident, Martí Colomer.

Martí Colomer

L'Educació, una reforma de la funció pública i les infraestructures. L'economia se'n recén molt.


De la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Marià Galí, considera que el fet de tenir diputats propis de la comarca, com Colldeforns, és beneficiós pel Vallès.

Marià Galí

Tindrem diputats propis i confio en poder dur a terme obres en infraestructures més ràpid.


Galí afirma que la victòria socialista farà que les decisions de Madrid siguin més fàcils, però la pèrdua de força d'alguns partits catalans pot dificultar algunes decisions a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.