El PSC demana una rectificació al PP per les seves declaracions 'xenòfobes'

Ferran Villaseñor

Eleccions Municipals 2011

Publicat el 24/mar/11 per Jaume Blanché

L'alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, critica la posició sobre immigració del cap de llista popular, Jordi Carreras, i assegura que 'no pot ser que algú que vol ser alcalde faci aquestes declaracions'. Villaseñor demana una rectificació de les afirmacions de Carreras, que va vincular immigració i inseguretat, ja que, segons el socialista, entren al terreny de la xenofòbia.

El cap de llista del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que té l'esperança que en el proper ple municipal es tiri endavant una moció contra les paraules de l'alcaldable del PP, Jordi Carreras. El popular va denunciar un increment de la inseguretat ciutadana a l'avinguda de Cerdanyola i als seus voltants a causa de baralles entre bandes i dels pisos pasteres, uns fenòmens que va vincular a l'augment de la immigració. Villaseñor demana una rectificació d'aquesta afirmació.

El primer secretari socialista, que reclama que no es creiï alarmisme sobre 'una situació que no existeix', assegura que els populars manipulen les dades referents a immigració.

Ferran Villaseñor

Com es pot relacionar immigració amb inseguretat ciutadana? El PP ha manipulat dades. No és veritat el que afirmen.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Villaseñor s'ha preguntat si l'alcaldable popular, Jordi Carreras, vol traslladar les tàctiques electorals de Xavier García Albiol de Badalona a la nostra ciutat.