C's comença a treballar per entrar a l'Ajuntament el 2015


  • Comparteix:

Logotip del partit

Logotip del partit

Ciutadans (C's) continuarà treballant per la ciutat els propers quatre anys tot i no haver entrat al consistori. C's atribueix els resultats obtinguts en aquestes eleccions municipals a la seva poca presència en la política local, a la polarització del vot i a la desafecció de la ciutadania.

L'agrupació territorial de C's ha explicat que no han estat capaços de transmetre les seves propostes al conjunt de la població 'probablement' per una manca de continuïtat presencial durant els darrers quatre anys en la política local. Per això, afirmen, les eleccions municipals de 2015 comencen ja per C's.

L'alcaldable de la formació en aquestes eleccions municipals, Carme Gómez, confia que tot i l'ampla majoria de CiU s'imposi a la ciutat el 'seny' i el 'bon criteri' per sobre de les diferències dels partits.

Carme Gómez

Serà difícil fer coses a partir d'ara per la gran majoria de CiU. Confio, però, que el seny s'imposi per damunt de tot.



C's ha agraït la confiança dels seus votants i ha explicat que exigiran als partits representats que compleixin amb 'totes i cadascuna' de les seves propostes electorals.

També han agraït la transparència informativa dels mitjans de comunicació locals, que no és, han ressaltat, 'd'ús comú en la gairebé totalitat de municipis catalans i espanyols'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.