Raül Grangé marxa d'ERC i acusa l'executiva local de menystenir la feina del grup municipal

Raül Grangé, en imatge d'arxiu

Eleccions Municipals 2011

Publicat el 25/mar/11 per Josep Gimeno

El portaveu d'ERC, Raül Grangé, s'ha donat de baixa de la formació republicana en l'assemblea del partit celebrada aquest divendres. En un comunicat als mitjans, Grangé marxa amb crítiques a l'executiva local, a la qual responsabilitza d'haver posat traves al grup municipal que ha liderat durant aquest mandat. El portaveu adverteix que ERC no disposa de cap proposta de futur creïble per a Sant Cugat.

Grangé ha anunciat la decisió a l'assemblea després d'haver presentat el balanç d'aquest mandat. En aquest sentit, el portaveu ha carregat contra l'executiva local d'ERC per haver menystingut la tasca del grup municipal republicà durant aquests quatre anys a l'Ajuntament. Segons Grangé, la direcció local del partit no ha donat suport ni polític ni material a la seva activitat, tot i haver aconseguit 'millores i canvis tangibles a la ciutat'. A més, el portaveu remarca que ERC no té un projecte creïble per al futur més enllà del seguidisme al PSC i a ICV-EUiA.

Al comunicat, Grangé elogia públicament el regidor republicà, Toni Ramon, i el secretari del grup municipal, Eduard Anguita, pel seu treball. Precisament, Anguita va anunciar la seva marxa de la formació la setmana passada i va acusar el partit de 'perseguir els desafectes amb la direcció'.

A l'octubre, Grangé va renunciar a tornar a ser el cap de llista a les municipals. Grangé va justificar la decisió per les 'limitacions i condicions' imposades per l'executiva d'ERC.

Grangé, que no ha volgut fer declaracions, continuarà la seva tasca fins a finals del mandat en qualitat de regidor.