Ingla (ERC) promet més política social i lluita per l'autodeterminació en la seva presentació

Eleccions Municipals 2011

Publicat el 29/mar/11 per Cristina Mont

La candidata d'ERC, Mireia Ingla, es compromet a incrementar les polítiques socials i avançar cap a l'autodeterminació des de l'Ajuntament. En la presentació de la seva candidatura, Ingla es posa com a objectiu electoral revalidar, com a mínim, els dos regidors actuals. La cap de llista republicana ha rebut el suport del president del partit, Joan Puigcercós.

La candidata republicana ha destacat que, tot i ser una candidatura conjunta amb Reagrupament, es tracta 'd'un projecte únic que posa per damunt de tot a les persones i les polítiques socials'.

Ingla ha anunciat el resultat electoral que es marquen com a objectiu per a les eleccions del maig.

Mireia Ingla

Sabem la nostra situació però estem treballant de valent per, almenys, revalidar l'actual nombre de regidors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte també ha servit per presentar la candidatura amb Reagrupament i la resta de membres de la llista. Jordi Fernández, al número 2, i l'exportaveu d'ERC, Eduard Pomar, al 3, acompanyaran Ingla als primers llocs. El número 4 serà per al primer representant de Reagrupament, Artur Royo, i el 6, per a Bernat Picornell, de les JERC.

La presentació ha comptat amb la intervenció del president d'ERC, Joan Puigcercós, que ha valorat el recent adéu del portaveu local, Raül Grangé, a la formació republicana.

Joan Puigcercós

A la vida, hem de ser agraïts. El partit ha ajudat molt el senyor Grangé i qualfiquem la seva feina de bona.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







L'acte ha tingut lloc al Sant Cugat Hotel i Restaurant davant d'un centenar de persones.