ICV-EUiA crea una web de Joan Calderon de cara a la campanya electoral

Detall del lloc web

Eleccions Municipals 2011

Publicat el 8/abr/11 per Jaume Blanché

ICV-EUiA ha llençat una nova web de cara a la campanya de les eleccions municipals per promocionar la figura del cap de llista de la formació, Joan Calderon. La pàgina permet tenir contacte directe amb l'alcaldable ecosocialista, mirar l'agenda d'actes i un mapa interactiu del municipi on l'usuari pot veure els punts concrets de les propostes del programa electoral.

Els ecosocialistes han subratllat que aquesta web és una nova finestra que permetrà els santcugatencs estar en contacte i saber més coses d'ICV-EUiA i del seu cap de llista, retroalimentant-se de la presència de Joan Calderon a les xarxes socials. Amb tot, la formació ha volgut defensar l'activitat de la web habitual del partit en comparació amb les de les altres forces polítiques de la ciutat.

El número 5 a les llistes d'ICV-EUiA, Ramon Gutiérrez, ha explicat quina és la política de la formació respecte Internet. Són declaracions a Cugat.cat.

Ramon Guitérrez

Considerem molt important poder fer campanya a Internet, però no oblidem la política de carrer, les xarxes humanes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





A la web, que té el domini Ecosfera.cat/blogs/joan-calderon, també s'explica de quina manera un santcugatenc pot implicar-se en la campanya d'Iniciativa.