El PSC demana una revisó dels comptes del 2009 i 2010 a la Sindicatura de Comptes

Edifici de la Sindicatura de Comptes a Barcelona

Eleccions Municipals 2011

Publicat el 21/abr/11 per Marc Texidó

El PSC ha demanat una revisió dels comptes de l'Ajuntament dels dos darrers anys a la Sindicatura de Comptes. La formació demana l'examen de la documentació corresponent a les liquidacions del 2009 i 2010 i particularment dels comptes dels ingressos i despeses per comprovar-ne la 'fiabilitat, regularitat, legalitat i eficàcia'. L'alcaldable socialista, Ferran Villaseñor, censura que aquests anys es tanquessin els comptes amb ingressos extraordinaris, extrets del lloguer dels espais comercials de Mira-sol i Volpelleres Centre.

Els socialistes van alertar fa unes setmanes que l'Ajuntament havia presentat aquest any un pressupost amb superàvit gràcies a la previsió d'un ingrés extraordinari provinent de la comercialització dels complexos comercials de Mira-sol i Volpelleres centre i anunciava que estudiaria la legalitat d'aquests fets.

El primer secretari i alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat què demanen a la Sindicatura de Comptes.

Ferran Villaseñor

Demanem l'examen de la documentació corresponen a la liquidació dels comptes del 2009 i 2010. I determinar la fiabilitat, regularitat, legalitat i eficàcia. I demanem un informe.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Villaseñor assegura que li agradaria que la Sindicatura de Comptes presentés l'estudi en les properes setmanes, però creu que no serà possible i remarca que el procés es podria allargar mesos.