La uaSC es presenta com l'alternativa més permeable a les propostes ciutadanes

Imatge de l'alcaldable de la uaSC, Jaume Massanés

Eleccions Municipals 2011

Publicat el 10/mai/11 per Miriam Piñol

La plataforma veïnal Un altre Sant Cugat (uaSC) es presenta com l'alternativa política més permeable als ciutadans amb un programa electoral obert completament a les propostes santcugatenques. L'objectiu és aconseguir fomentar la participació santcugatenca en les activitats culturals, esportives, juvenils i comercials, eixos principals del programa electoral de la formació.

Referent als aspectes comercials, la uaSC es marca com a objectiu ampliar els eixos comercials a les zones de Can Mates i Volpalleres, a més de dinamitzar el mercat de Pere San com a eix comercial. En els aspectes culturals, el líder de la formació, Jaume Massanés, ha destacat la intenció de promocionar la contractació de les entitats culturals santcugatenques i incentivar la ciutat com a referent artístic. Massanés també ha destacat que un dels objectius de la formació és aconseguir descentralitzar els districtes.

Jaume Massanés

Apostem per una descentralització real dels districtes i la territorialització dels pressupostos. Si no, oferirem la possibilitat d'esdevenir EMD.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per als joves, la uaSC proposa la creació 'real' de sales d'estudi i fomentar la cooperació amb experts per crear empreses amb la marca de la ciutat. Sobre l'eix ambiental, la formació es compromet a assumir el 100% de les propostes de l'associació El Mussol, per a la protecció del paisatge.

La formació es presenta per primer cop a les eleccions amb la intenció d'aconseguir un parell de regidors al consistori.