ERC-R proposa acords amb les promotores per treure a lloguer protegit els pisos buits

Ingla, al mig, durant la roda de premsa

Eleccions Municipals 2011

Publicat el 11/mai/11 per Jaume Blanché

La coalició ERC-Reagrupament proposa que s'arribi a acords amb promotores immobiliàries per ocupar els pisos que actualment hi ha buits a la ciutat, convertint-los en habitatges públics de lloguer de manera temporal. Els independentistes reclamen que l'empresa municipal d'habitatge, Promusa, només s'encarregui de fer pisos de lloguer i no de compra, però aposta perquè no en construeixi de nous fins que no s'ocupin els que hi ha buits a la ciutat.

Pel que fa a Promusa, la cap de llista de la coalició, Mireia Ingla, diu que 'ha perdut el nord' i demana el màxim de transparència. Per fer-ho, assegura que exigiran els balanços de l'empresa municipal. La prioritat ara, per ERC-R, és omplir els pisos buits de la ciutat abans de promoure'n de nous.

Mireia Ingla

Propiciarem acords amb promotores per convertir pisos buits en habitatges públics de lloguer de manera temporal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



ERC-R contempla en el seu programa electoral, també, la possibilitat que l'Ajuntament avali els joves que vulguin comprar un pis. Ho ha explicat el portaveu de la secció local de les JERC i número 6 a les llistes, Bernat Picornell.

Bernat Picornell

Volem que l'Ajuntament avali el jove o qui ho necessiti que vol comprar un pis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La coalició també ha posat sobre la taula que l'Oficina d'Atenció de Promusa sigui realment útil i doni solucions 'de debò'.