ICV-EUiA demana fer un 'front comú' des de l'Ajuntament en contra de les retallades

Calderon a la manifestació contra les retallades a Barcelona

Eleccions Municipals 2011

Publicat el 14/mai/11 per Judith Cañamares

ICV-EUiA proposa un 'front comú' des de l'Ajuntament per mostrar la seva posició en contra de les retallades anunciades des dels governs català i de l'Estat espanyol. Aquest dissabte s'ha produït una manifestació en contra d'aquestes retallades amb el lema 'Mobilitza't contra les retallades' al centre de Barcelona, a la qual l'alcaldable d'Iniciativa, Joan Calderon, ha assistit amb altres membres del partit ecosocialista.

El candidat ecosocialista Joan Calderon ha afirmat que aquestes retallades estan afectant la gent i per això ha lamentat que es posin al centre de la política 'els negocis en comptes de les persones'. L'alcaldable ha recordat als convergents i als socialistes espanyols que per aquest camí 'no anem enlloc'.

Calderon, a més, ha advertit que no es pensen quedar de braços creuats davant d'unes retallades que afecten la vida de les persones. Per això, l'alcaldable d'ICV-EUiA ha qualificat la jornada d'històrica per la participació assolida.

Joan Calderon

Milers de persones han sortit al carrer per manifestar la seva indignació a unes retallades que afecten a serveis bàsics com salut i educació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Des d'ICV-EUiA, han valorat molt positivament la manifestació, organitzada pels sindicats i que ha aconseguit moure milers de persones. Els ecosocialistes també han fet una crida a la participació en les properes eleccions municipals per tal de fer front a les retallades.

Amb aquesta manifestació s'ha volgut reivindicar que existeixen alternatives a les retallades com incrementar els ingressos a les rendes més altes amb una fiscalitat progressiva, la racionalització de la despesa sanitària, especialment en l'àmbit farmacèutic, i ajustar les inversions i despeses supèrflues.