Cultura per a tothom i més oferta formativa, propostes d'ERC-R en educació i cultura

ERC-R ha presentat les seves propostes en matèria d'educació i cultura aquest dimarts

Eleccions Municipals 2011

Publicat el 17/mai/11 per Àgata Guinó

Accelerar la construcció de l'institut Leonardo da Vinci i adaptar l'oferta formativa de la ciutat a les necessitats del món laboral són les principals propostes en matèria d'educació de la coalició ERC-R. En l'àmbit cultural, els independentistes creuen que és necessari que la cultura arribi a tots als ciutadans, ja que, segons la formació, ara no està a l'abast de tota la població.

La coalició independentista ha presentat les seves propostes en educació i cultura aquest dimarts a la Casa de Cultura i ha subratllat la importància d'apostar per l'educació pública. El número 2 de la llista, Jordi Fernández, ha explicat que ERC-R veu necessari fomentar el diàleg entre empresaris, centres formatius i Ajuntament per saber quina és la formació acadèmica que s'ha de potenciar a la ciutat.

Jordi Fernández

Proposem més oferta dels cicles formatius i adaptar-la a les necessitats del municipi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




En matèria de cultura, els independentistes aposten per donar suport a les entitats que, segons diuen, són les que realment impulsen les activitats culturals al municipi. El numero 6 de la llista, Bernat Picornell, ha manifestat la principal proposta d'ERC-R en aquest àmbit.

Bernat Picornell

Demanem cultura tothom i no només per a un segment de la formació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En paral·lel, Picornell ha afegit que la coalició independentista proposa que la ciutat tingui més sales d'estudi, amb ampliació d'horaris, adaptats a les necessitats dels estudiants, i amb bibliografia acadèmica adequada als estudis universitaris.