La CUP afronta el dilema de presentar-se o no a les eleccions del 25-N

La CUP ha de decidir si es presenta a les eleccions catalanes de novembre

Eleccions Parlament 2012

Publicat el 3/oct/12 per Mikel Vilalta

La secció local de la CUP organitza aquest dimecres una assemblea local amb els seus simpatitzants, militants i col·laboradors per posicionar-se sobre la possibilitat de presentar-se a les eleccions del 25 de novembre. Una vegada consensuada una postura, la secció local participarà en els propers dies en l'assemblea territorial del Vallès Occidental i en la nacional, que se celebrarà a Molins de Rei dissabte de la setmana vinent, quan es prendrà la decisió final. La reunió local del partit té lloc al Casal Popular la Guitza a partir de les set de la tarda i l'entrada és lliure.

Tot i que la CUP portava mesos debatint l'opció de presentar-se a les properes eleccions al Parlament, l'avançament electoral del president Artur Mas ha obligat la formació independentista a accelerar el procés de decisió. La membre del partit Alba Johé ha explicat que ara el que cal és que les assemblees locals debatin i es posicionin sobre la possibilitat de presentar-se als comicis.

Alba Johé

Volem analitzar el context en què ens trobem i després sortirà una opinió com a assemblea de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després de la reunió a La Guitza la secció local participarà a l'assemblea territorial del Vallès Occidental, on una comissió prepararà una proposta escrita que es presentarà a l'ens nacional dissabte de la setmana vinent a Molins de Rei, un procés que també seguirà la resta de delegacions territorials.

En els últims dies Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha obert la porta a la possibilitat de formar una gran coalició independentista que aglutini la seva formació amb ERC, Reagrupament i la mateixa CUP.