La CUP acorda a Molins de Rei si concorre a les eleccions al Parlament

Imatge d'una de les assemblees locals prèvies / Font: Cup.cat

Eleccions Parlament 2012

Publicat el 13/oct/12 per Adrià Claramunt

Aquest dissabte es tanca a Molins de Rei el procés de debat endegat per les assemblees locals de la CUP per decidir si finalment la formació es presenta a les eleccions del 25-N. La CUP de Sant Cugat hi participarà amb una quinzena de membres que traslladaran la reflexió que sota certes condicions 'és necessari i possible' presentar-se a les properes eleccions al Parlament.

La membre de formació Alba Johé ha destacat el procés participatiu que s'ha dut a terme arreu del país i ha explicat que a Sant Cugat, tot i que no es va adoptar una posició unànime sobre presentar-se a les eleccions, sí que es va constatar que la CUP ha de fer un pas endavant.

Alba Johé

A l'assemblea de Sant Cugat l'ambient que es respirava era que veiem necessari i possible presentar-se a les eleccions del dia 25.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La CUP considera que la contesa electoral del 25 de novembre podria obrir una porta que capgiri la dinàmica política que es viu actualment a Catalunya, i que permeti un avenç substancial en matèria nacional i social per al conjunt del poble català. Per això, la CUP manté el compromís de treballar en aquest sentit, i de fer els passos necessaris per tal de bastir una alternativa social i política en clau independentista i d'esquerres, que esdevingui una eina al servei de les classes populars catalanes.