L'esportista Erika Villaécija fa costat a Artur Mas en el procés sobiranista

La nedadora olímpica Erika Villaécija

Eleccions Parlament 2012

Publicat el 4/nov/12 per Núria Juanico / Acn

La nedadora olímpica resident a Sant Cugat Erika Villaécija ha fet explícit el seu suport al líder de CiU, Artur Mas, en un míting electoral aquest diumenge. Altres personalitats com el locutor Justo Molinero i l'exdiputada del PP Àngels Olano també han fet costat a Mas en l'acte, on el candidat a la presidència de la Generalitat ha celebrat que els assistents hagin donat suport 'desacomplexadament' a la federació nacionalista i al procés sobiranista.

L'actor Daniel Sicart, el periodista Jordi Sellas i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, també han expressat el seu suport a Artur Mas. De la seva banda, el líder de CiU ha agraït als assistents el seu posicionament polític i el fet que l'hagin fet públic, acceptant així la crítica que els pot suposar.

De fet, durant el míting electoral, Artur Mas ha demanat que 'una majoria excepcional' mostri un resultat clar, nítid i contundent per evitar que res pugui frenar el procés sobiranista català. En aquest sentit, el líder de la federació nacionalista ha assegurat que 'ni els tribunals ni les constitucions' podran aturar la força i el civisme de la democràcia.

En l'acte, que ha tingut lloc aquest diumenge al pavelló de l'illa Diagonal, CiU ha recollit suports de voluntaris per sumar-los a la campanya electoral com a interventors del partit.