Cobertura especial de Cugat.cat amb motiu de les eleccions espanyoles del 26J

Cugat.cat oferirà un desplegament especial el dia de les votacions

Eleccions Espanyoles 2016

Publicat el 6/jun/16 per Josep Gimeno

Cugat.cat ofereix una cobertura informativa especial de la campanya de les eleccions espanyoles del 26 de juny. Entrevistes, un debat i el seguiment de la jornada electoral conformen la programació especial del grup de comunicació multimèdia.

Cicle d'entrevistes
Tindran lloc de nou a dos quarts de deu del matí als estudis de Cugat.cat. Es retransmetran per vídeo 'streaming' a la web i pel 91.5FM. Les entrevistes quedaran posteriorment publicades a la web de Cugat.cat.

10 de juny - PSC
13 de juny - PP
14 de juny - C's
15 de juny - ERC
16 de juny - En Comú Podem
17 de juny - Convergència

Debat electoral
Cugat.cat oferirà un debat electoral des dels estudis del grup de comunicació. Tindrà lloc el dimecres 22 a les nou del matí i durarà una hora i mitja. Es podrà seguir des de la web de Cugat.cat i des del 91.5FM.

Seguiment de la jornada electoral i del recompte a Sant Cugat
Es farà una cobertura especial de la jornada a la web i al 91.5 FM. A partir de les vuit del vespre, Cugat.cat farà un seguiment del recompte de vots a la ciutat i recollirà les opinions de les diverses formacions locals.

Tertúlia d'anàlisi post-eleccions
L'endemà de les eleccions, Cugat.cat oferirà una tertúlia radiofònica especial amb els partits que hagin obtingut representació al Congrés a la demarcació de Barcelona. Començarà a un quart de deu del matí al 91.5FM.