C's reivindica la indústria com un sector econòmic 'absolutament transcendental per a l'economia del país'

José María Espejo-Saavedra i Sonia Sierra a la visita a Lubrizol

Eleccions Espanyoles 2016

Publicat el 17/jun/16 per Alba Triadó

El membre de C's i vicepresident segon de la Mesa del Parlament, el santcugatenc José María Espejo-Saavedra, ha reivindicat la indústria com un sector econòmic 'absolutament transcendental per a l'economia del país'. Espejo-Saavedra ha visitat aquest divendres la fàbrica de Lubrizol on també ha dit que el model industrial de Sant Cugat és un exemple a seguir a àmbit comarcal.

Espejo-Saavedra ha felicitat Lubrizol per tenir les característiques que per a la formació són fonamentals: la dedicació a la investigació, el desenvolupament i la innovació (I+D+I) i la inversió estrangera. En aquest sentit , ha dit que el seu partit proposa que es faci un pacte per la ciència per als propers 20 anys per fomentar, per part de l'administració pública, una coinversió público-privada per afavorir les empreses i modificar el sistema de deduccions per inversions en I+D+I.

El diputat també ha reivindicat la necessitat de tenir unes infraestructures 'potents i consolidades'.

José María Espejo-Sa

Avui en dia és absolutament fonamental que es desenvolupi el Corredor del Mediterrani. És una infraestructura que dinamitzarà no només l'economia catalana.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les diputades al Parlament Sonia Sierra i Maria Valle i els regidors de la formació a l'Ajuntament també han visitat l'empresa.