Arnau Prats (FNC): 'El primer que farem és asfaltar l'avinguda del Baixador'

El presidenciable del Front Nacional reclama més pressupost per Valldoreix per fer un "canvi modern" al territori

El candidat del Front Nacional de Catalunya a president de l'EMD de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Eleccions municipals 2023

Publicat el 24/mai/23 per Mar Castro

El candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix pel Front Nacional de Catalunya (FNC), Arnau Prats, es compromet a asfaltar l'avinguda del Baixador. 'Jo el pateixo, estic al passeig de les Camèlies, a 100 metres, i ho patim tots els veïns', ha dit Prats sobre aquesta via, que considera que asfaltar-la és 'un tema de seguretat perquè els veïns no poden ni entrar a les seves cases'. Per fer-ho, el presidenciable reclama més pressupost per a l'administració descentralitzada i dels 10 milions actuals es passi als '12 o 13 milions per fer front a tots els equipaments i serveis que necessita Valldoreix'.

Escolta-ho

Arnau Prats considera que a Valldoreix "estem deixats de la mà de Déu. Tot està igual que fa 40 anys". Tot i tenir un conveni amb l'Ajuntament, creu que "som un barri que no ens fan cas" i és per això que el candidat a la presidència de l'EMD, aposta per incrementar el pressupost actual de l'administració perquè "si volem fer un canvi modern a Valldoreix, necessitem més diners", ha dit.

Prats no reclama més competències, sinó que "les que hi ha, fem-les bé", ha explicat. Tot i que considera que "potser tindria més sentit si fóssim independents i tinguéssim ajuntament propi", no prioritzen independitzar-se de Sant Cugat. Amb tot, no tanquen la porta a "plantejar fer una consulta popular".

Sobre l'habitatge, el candidat del FNC aposta per construir promocions públiques a Valldoreix planta+2, sense concretar, però, en quins barris es podrien emplaçar. "Penso que l'habitatge públic és necessari i treballarem i lluitarem per fer-ho però s'ha de respectar el model residencial de Valldoreix", ha afegit Prats.

El presidenciable reclama la subcomissaria de la Policia Local al territori perquè considera que és necessari que a Valldoreix "hi hagi més presència policial als carrers" per no abaixar la guàrdia en matèria de seguretat.

El Front Nacional de Catalunya aposta per projectar un nou teatre a Valldoreix. "A la Nau de Cultura, quan plou no s'hi pot estar del soroll i tampoc a l'estiu per la calor", ha explicat el candidat a president.

Qui és Arnau Prats?

Arnau Prats viu a Sant Cugat des de fa 25 anys, els darrers 10 a Valldoreix, tot i que és originari de Sabadell. Està casat i té set fills. És la primera vegada que es relaciona amb la política i assegura que fa just tres setmanes que hi va entrar.

[Nota de l'editor: aquesta entrevista va enregistrar-se el divendres 19 de maig.]


DECLARACIONS

Arnau Prats

El primer que farem és asfaltar l'avinguda del Baixador. Jo el pateixo. Estic al passeig de les Camèlies, a 100 metres, i ho patim tots els veïns.

Your browser doesn’t support HTML5 audio