Els amants de la gastronomia tenen una doble cita amb el Mecànic Pizza per celebrar la Pizza Week

La pizzeria santcugatenca, reconeguda entre les 50 millors de l'Estat, participa en la Pizza Week amb un sopar degustació i una jornada entre vinyes

250521-ariadna_russo_andrea_pradin_mecanc_pizza-a-cedida.jpg
Ariadna Russo i Andrea Prancin, copropietaris de Mecànic Pizza / Foto: Cedida
-->
Enllaç copiat al clipboard

Redacció

Serveis Informatius de Cugat Mèdia

Llegir-ne més

Serveis Informatius de Cugat Mèdia

Llegir-ne més
28/05/25 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Societat

El Mecànic Pizza s’ha consolidat com una de les millors pizzeries de l’Estat espanyol després de ser inclosa, per segon any consecutiu, a la guia internacional 50 Top Pizza que reconeix els 50 millors establiments independents del país. Per celebrar aquesta fita i en el marc de la Pizza Week, la pizzeria ofereix dues experiències gastronòmiques especials els dies 28 i 29 de maig.

Escolta-ho

La primera proposta és un sopar a quatre mans entre el pizzaiolo Andrea Prandin i el xef Arlin Posada, antic cap de cuina del restaurant Sabàtic. La cita, és aquest dimecres, 28 de maig, a les 20 h al local del Mecànic, i inclou un menú degustació de 10 passos protagonitzat per la edicions limitades de pizza al padellino, d’estil torinès i semblant a una foccaccia. La proposta inclou vins naturals i postres exclusius per a l’ocasió. L’aforament és limitat i requereix de reserva prèvia. La segona proposta, serà aquest dijous, 29 de maig, a partir de les 12 h. El Mecànic Pizza trasllada la gastronomia al cor de la natura, amb l’activitat “Pizza entre vinyes” a la masia de Can Calopa de Dalt, en col·laboració amb l’Olivera. Aquesta jornada proposa un menú elaborat amb herbes i flors silvestres recollides entre vinyes i oliveres, seguint els criteris de la cuina sostenible i de proximitat i maridat amb els vins de la casa. L’activitat té un cost de 15 euros, que es destinaran íntegrament a la fundació de Can Calopa. L’aforament es limita a un nombre reduït de places amb reserva prèvia.