El Mecànic Pizza s’ha consolidat com una de les millors pizzeries de l’Estat espanyol després de ser inclosa, per segon any consecutiu, a la guia internacional 50 Top Pizza que reconeix els 50 millors establiments independents del país. Per celebrar aquesta fita i en el marc de la Pizza Week, la pizzeria ofereix dues experiències gastronòmiques especials els dies 28 i 29 de maig.
La primera proposta és un sopar a quatre mans entre el pizzaiolo Andrea Prandin i el xef Arlin Posada, antic cap de cuina del restaurant Sabàtic. La cita, és aquest dimecres, 28 de maig, a les 20 h al local del Mecànic, i inclou un menú degustació de 10 passos protagonitzat per la edicions limitades de pizza al padellino, d’estil torinès i semblant a una foccaccia. La proposta inclou vins naturals i postres exclusius per a l’ocasió. L’aforament és limitat i requereix de reserva prèvia. La segona proposta, serà aquest dijous, 29 de maig, a partir de les 12 h. El Mecànic Pizza trasllada la gastronomia al cor de la natura, amb l’activitat “Pizza entre vinyes” a la masia de Can Calopa de Dalt, en col·laboració amb l’Olivera. Aquesta jornada proposa un menú elaborat amb herbes i flors silvestres recollides entre vinyes i oliveres, seguint els criteris de la cuina sostenible i de proximitat i maridat amb els vins de la casa. L’activitat té un cost de 15 euros, que es destinaran íntegrament a la fundació de Can Calopa. L’aforament es limita a un nombre reduït de places amb reserva prèvia.

