La Festa Major és un dels esdeveniments que més ciutadans treu al carrer i això també es nota en la restauració. Des del Gremi de Restauració de Sant Cugat es mostren satisfets de veure els bars, restaurants i terrasses plenes els quatre dies de la festa grossa, tot i que admeten que fan més calaix els dies de Nadal. A petició de l’Ajuntament, aquesta setmana s’han reunit amb el govern i els han proposat algunes millores de cara a pròximes edicions.
Entre les millores, el president del Gremi, Roger Messeguer, destaca que “un dels punts claus és que a les places on hi ha esdeveniments, hi hagi prioritat per als restauradors locals”.
L’èxit dels food trucks
Messeguer exposa que la plaça d’Octavià se’n veu molt beneficiada en ser un punt neuràlgic de la Festa Major, però que la satisfacció es reparteix per tota la ciutat. Alhora, comenta que els establiments de menjar ràpid tenen més èxit que no pas els restaurants. “Per Festa Major, la gent va més a food tracks i consumeix aquest tipus de producte abans que a entaular-se”, detalla.
Concerts més potents
Per altra banda, des del Gremi també demanen que hi hagi una programació més completa, amb caps de cartell més importants, per tal d’atraure més públic de fora de la ciutat.

