Els detalls de la festa enogastronòmica ‘Sant Cugat ve de gust’, al magazín

170321-sant-cugat-ve-de-gust.jpg
-->
Enllaç copiat al clipboard
21/03/17 a les 11:15h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

La primera edició del ‘Sant Cugat ve de gust’ té lloc a la ciutat entre dilluns que ve i el 2 d’abril amb una cinquantena d’establiments adherits. Diversos espais enogastronòmics ompliran la ciutat amb xerrades, tastos i ‘showcookig’. Un dels objectius principals de la proposta és apropar el teixit empresarial a la ciutat i per aquest motiu l’empresa Sarbus facilitarà un bus que aproparà els treballadors de les empreses de Sant Cugat al centre. Els restaurants adherits a la iniciativa oferiran, durant tota la setmana, un menú especial amb els seus plats més representatius sota el lema ‘la millor cuina al millor preu’.

Escolta-ho

Ho han explicat al magazín la regidora de Comerç, Mayte Pérez, la presidenta de la fundació Sant Cugat Actiu, Silvia Solanellas, la presidenta de Sant Cugat Comerç, Aïda Fernández, i el president del Gremi de Restauració, Xavi Vendrell.