Els santcugatencs gaudeixen de les sis copes del Barça

Un miler de visitants han pogut veure els èxits culés

esports

Publicat el 21/mar/10 per Redacció Esports

Prop d'un miler de santcugatencs han gaudit aquest dissabte de les sis copes del Barça que ha portat el 'Bus dels Campions'. Els assistents han hagut de fer cues de més d'una hora per poder fotografiar-se amb els trofeus. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Uns mil santcugatencs s'han apropat a la plaça de la Vila per poder veure de primera mà les sis copes aconseguides pel F.C. Barcelona el 2009. 'El Bus dels Campions' ha mostrat imatges, vídeos i retransmissions dels millors moments de la temporada passada. Un cop a dins, els visitants s'han pogut fotografiar amb les sis copes, però només es podia tocar la 'Champions'. Alguns d'ells han afirmat que l'èxit aconseguit pels blaugranes l'any passat 'és irrepetible'.

L'expectació ha estat tant gran que els assistents han hagut de fer més d'una hora de cua. Tot i això, la gent s'ha mostrat molt contenta i animada de poder veure els trofeus del seu equip a Sant Cugat. 'El Bus dels Campions' passeja els èxits culés per 110 poblacions de tot el país.