El Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat se celebrarŕ a Sant Cugat

esports

Publicat el 23/jul/10 per Pablo Vázquez

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) acollirŕ el Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat el proper 4 de setembre. L'esdeveniment, que se celebrarŕ al rocňdrom Josep Barberŕ, comptarŕ amb la presčncia dels millors escaladors de Catalunya i amb una representació santcugatenca de vuit participants del club local. Cugat.cat oferirŕ la retransmissió de les finals en directe per internet.

Aquest campionat serŕ una ocasió única per veure alguns dels millors escaladors catalans competint a la nostra ciutat. El Club Muntanyenc Sant Cugat, a través de la seva Escola de Muntanya, és l'encarregat de l'organització de la prova.

La data escollida, el 4 de setembre, coincideix amb un forat al calendari d'escalada internacional, que permetrŕ que els grans escaladors a nivell nacional puguin apropar-se a competir. La gran estrella del Campionat de Catalunya serŕ Ramon Julián, actual líder de la Copa del Món i campió d'Europa al 2004 i del Món al 2007. També hi estaran presents altres escaladors de renom amb títols internacionals com Edu Marín, Marcos Jubes i Víctor Esteller. Ho explica el membre de l'organització del campionat Quim Hernández.

Quim Hernández

El nivell serŕ molt bo. Hi haurŕ set o vuit campions d'Espanya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La prova també comptarŕ amb la participació dels membres de l'equip de competició del Club Muntanyenc, només amb el dubte de Berta Martín. Alba Fernández, Ňscar Molina, Sergi Pujol, Guillem Fernández, Esther Raventós i Meye Roig són els santcugatencs que optaran al podi.

Quim Hernández

El CMSC tenim un equip de vuit escaladors i hi seran prŕcticament tots. Alguns d'ells tenen opcions de podi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





En total, l'organització espera la presčncia d'una setantena de participants, entre categoria infantil i absoluta. Cugat.cat oferirŕ la retransmissió de les finals en directe per internet, convertint-se en el primer mitjŕ catalŕ en emetre una retransmissió d'aquest tipus a la seva web.