Conesa: 'El Torneig Amics Joan Petit Nens Amb Càncer té un esperit molt lligat als valors de la nostra ciutat'

esports

Publicat el 4/mai/11 per Redacció

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor d'Esports, Xavier Amador, asseguren que la Festa-Torneig Joan Petit Nens Amb Càncer té un esperit molt lligat als valors de solidaritat, educació i superació de la ciutat. El torneig d'hoquei patins, organitzat a la ciutat pel Patí Hoquei Sant Cugat, tindrà lloc el proper 14 de maig i segons el president de la Fundació Amics Joan Petit, Joan Torner, serà un nou èxit i deixarà petjada a Sant Cugat.

L'11a edició d'aquest torneig ha estat presentada aquest dimarts al vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament. El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha explicat que des del primer moment han donat tot el seu suport al Patí Hoquei Sant Cugat i a la Fundació Amics Joan Petit per acollir aquesta cita.

amador

Des de l'Ajuntament ens identifiquem molt amb la Fundació Amics Joan Petit i els seus valors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha expressat en la mateixa línia i ha mostrat la satisfacció de la ciutat per convertir-se en seu del torneig.

conesa

És un goig acollir una iniciativa com aquesta. És una inciativa molt lligada a l'esperit de la nostra ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El president del Patí Hoquei Sant Cugat, Miquel Soler, ha explicat l'objectiu de la Festa-Torneig Joan Petit Nens Amb Càncer.

Miquel Soler

L'objectiu no és esportiu. Volem que s'ho passin i bé i volem ajudar als nens amb càncer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Finalment, el president de la Fundació Amics Joan Petit, Joan Torner, ha agraït la predisposició del club i l'Ajuntament i els ha fet partíceps de l'esperit de la fundació.

torner

Sant Cugat comença avui una festa. Ja sou Joan Petit, sou de la família Joan Petit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




300 nens i nenes de tot Catalunya participaran al torneig d'hoquei patins el 14 de maig, que es jugarà al Pav-2 de la rambla del Celler. En els dies previs i posteriors al torneig, es faran altres activitats complementàries. El dilluns 9 de maig hi haurà xerrades sobre esport i càncer al claustre de Monestir. El dissabte 14 de maig hi haurà cinc xerrades al Capio Hospital General de Catalunya. I diumenge 5 de maig es farà una patinada popular solidària pels carrers de Sant Cugat.