Sant Cugat es bolca amb la Festa-Torneig Joan Petit-Nens amb Cāncer

esports

Publicat el 15/mai/11 per Redacciķ Esports

Uns 350 nens i nens d'entre cinc i sis anys han participat en la Festa-Torneig Joan Petit-Nens amb Cāncer que el Patí Hoquei Sant Cugat i la Fundaciķ Amics Joan Petit han organitzat als pav-2 i 3 de la rambla del Celler. Un torneig que ha arribat a la seva 11a ediciķ i on l'hoquei patins ha estat el gran protagonista, primer amb la disputa del torneig de 33 escoles d'hoquei vingudes d'arreu de Catalunya i posteriorment amb el torneig internacional de veterans Amics Joan Petit. Aquest diumenge la festa continua amb la Patinada Popular Solidāria organitzada pel Roller Sant Cugat.

L'acte esportiu més destacat de la Festa-Torneig Joan Petit-Nens amb Cāncer ha estat la disputa del torneig d'escoles d'iniciaciķ. Des de les tres de la tarda, 33 escoles vingudes de tota Catalunya han participat amb els seus equips d'iniciaciķ a l'hoquei patins en un pav-3 ple a vessar que s'ha entregat per aquesta iniciativa solidāria amb els nens i nenes afectats de cāncer.

L'acte ha estat amenitzat per la música de la formaciķ santcugatenca 'Kata Kitinga' i han participat entre d'altres el president de la Fundaciķ Amics Joan Petit-Nens amb Cāncer, Joan Torner, el president del Patí Hoquei Sant Cugat, Miquel Soler, l'extennista santcugatenc, Ālex Corretja o l'alcaldessa Mercč Conesa que ha destacat la importāncia d'organitzar aquests actes per a la ciutat.

Mercč Conesa

La nostra ciutat ha d'acollir aquests torneigs, perquč volem implicar-nos en causes com aquesta que afecten a tothom.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Per la seva banda el president de la Fundaciķ Amics Joan Petit-Nens amb Cāncer, Joan Torner, creu que s'ha complert la finalitat principal d'aquest esdeveniment, que la gent conegui la problemātica del cāncer en edat infantil.

Joan Torner

L'objectiu era fer una difusiķ festiva del cāncer infantil i fer un homenatge als nens que no poden fer esport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




També els equips veterans han participat en aquest Torneig Joan Petit-Nens amb Cāncer amb la presčncia del FC Barcelona, el Blanes, el Patí Hoquei Sant Cugat i el campiķ d'Alemanya, el Iserlhon. Fora de l´āmbit esportiu, també han tingut lloc unes xerrades al Capio Hospital General de Catalunya amb la presčncia dels protagonistes de la sčrie TV3 'Polseres vermelles'.

La propera ediciķ de la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Cāncer serā la 12a i tindrā lloc a La Seu d'Urgell.