(11:20h) Juan Manuel Álvarez, guanyador de la Mitja Marató

Juan Manuel Álvarez, guanyador de la Mitja Marató d'enguany

esports

Publicat el 2/oct/11 per Anna González

Juan Manuel Álvarez, de Runner's World Barcelona, ha estat el primer en passar la línia de meta de la Mitja Marató Sant Cugat. Ho ha fet en una hora, 11 minuts i 55 segons. Pel que fa a la categoria femenina, Hasna Bahom ha repetit fita i ha estat la guanyadora amb una hora, 23 minuts i nou segons. El primer corredor local ha estat Miguel Ángel López, amb una hora, 18 minuts i 32 segons. La participació ha arribat als 1.330 atletes.

La Mitja Marató de Sant Cugat està organitzada conjuntament per l'Ajuntament, el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i el Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC). El recorregut està homologat per la Federació Catalana d'Atletisme i inclòs a la 6a Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que la cursa és tot un referent a la nostra ciutat.

consea_mitjamarato

La Mitja Marató és una cursa molt emocionant i consolidada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Després de la cursa es lliuraran diferents premis segons les categories. Els participants, a més, tindran una tarifa especial de menys de quatre euros per poder fer ús de la piscina i de la zona de relax del gimnàs Eurofitness una vegada finalitzada la Mitja Marató.