L'Ajuntament reubica la placa memorial Juan Antonio Méndez a la ZEM de la rambla del Celler

esports

Publicat el 17/gen/12 per Alex Massana

La placa en memòria del jugador de l'Handbol Sant Cugat Juan Antonio Méndez s'ha traslladat a la Zona Esportiva Municipal (ZEM) de la rambla del Celler en la seva entrada per la rambla de Jaume Sàbat. La família va demanar la seva reubicació per poder-la tenir a les instal·lacions on sempre havia estat. A l'acte, hi han assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, i el germà del jugador, Pedro Méndez.

La reubicació de la placa en memòria del jugador de l'Handbol Sant Cugat, Juan Antonio Méndez, que va morir en un partit del club el 1977, ja és un fet. La placa s'ha traslladat al pavelló de la rambla del Celler, a prop d'on hi havia la pista d'handbol on el jugador santcugatenc va morir. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, explica els motius del canvi.

Xavier Tizón

Repon a la sensibilitat de la família i l'Ajuntament no hi ha tingut cap inconvenient.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després de les obres a l'antic camp de futbol, on ara s'ubica el nou consistori i la piscina municipal, l'Ajuntament va penjar la placa a la ZEM Jaume Tubau, decisió que no va agradar a la família. Després d'uns mesos demanant al nou equip de govern la reubicació, la família del jugador ha vist satisfeta la seva voluntat. El germà del santcugatenc desaparegut, Pedro Méndez, explica l'estira i arronsa amb l'Ajuntament.

Pedro Méndez

Van decidir treure-la del lloc original d'un dia per l'altre. L'alcalde Recoder no va consultar la família.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Tant el paper de l'Ajuntament com el del club on jugava Juan Antonio Méndez, l'Handbol Sant Cugat, han estat molt importants, i la entesa ha estat total. El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, recorda la importància del consistori en l'acte.

Davide Bonaccini

Té molta importància rebre el suport de l'Ajuntament. Les instal·lacions són del consistori. Treballem plegats per a l'esport de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El nom de Juan Antonio Méndez presidirà, a partir d'ara, l'entrada de la ZEM de la Rambla del Celler per la rambla Jaume Sàbat i donarà nom al pav-2 on s'hi disputen partits d'handbol i d'hoquei patins.