El Futbol Sala Sant Cugat vol assaltar la lliga

Imatge d'un partit

esports

Publicat el 24/mar/12 per Esports

El Futbol Sala Sant Cugat (FSSC) rep aquest dissabte el Pallejà en la 21a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els santcugatencs, quarts, tenen l'oportunitat de reenganxar-se a les primeres posicions de la taula davant un rival que és segon amb tres punts més i un partit més.

El conjunt vermell-i-negre intentarà acabar amb la irregularitat de les últimes setmanes per tornar a ser aquell equip infal·lible de fa uns mesos. Per recuperar sensacions, aquest dissabte rep al pav3 de la rambla del Celler el Pallejà, un rival de nivell i que pot servir per veure la capacitat real de tots dos conjunts en la seva pugna per l'ascens. El FSSC és quart, a tres punts del líder, l'Esparreguera, i el Pallejà, malgrat que els del Baix Llobregat tenen un partit més. En el partit d'anada, corresponent a la jornada 6, els santcugatencs van emportar-se el triomf per la mínima a domicili (2-3). Tot i venir d'un empat, els santcugatencs són l'equip menys golejat de la lliga i tan sols han perdut un partit a casa, precisament davant l'actual primer classificat. El porter de l'equip, Jordi Palau, assegura que lluiten per estar el més amunt possible.

Jordi Palau

Sempre volem guanyar. Malgrat els dos empats a domicili hem seguit treballant per arribar a final de temporada el més adalt possible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







El matx entre el FSSC i el Pallejà es disputa aquest dissabte a les vuit del vespre al pav3 de la rambla del Celler.