El Patí Hoquei Sant Cugat empata i perd el colideratge

esports

Publicat el 13/mai/12 per Redacció Esports

El Patí Hoquei Sant Cugat empata (1-1) a casa contra el Vic B a la penúltima jornada de Lliga Catalana. Els santcugatencs han estat superiors als vigatans però no han estat encertats a l'hora de finalitzar les jugades. Amb aquest empat el vermell-i-negres es col·loquen segons, després de la victòria del FC Barcelona B i esperen el resultat de l'Arenys de Munt que juga aquest diumenge i que si guanya els empataria a la segona posició.

Els primers minuts han estat marcats per la falta d'oportunitats. A mesura que ha anat avançant el partit, els santcugatencs s'han fet amb el control i han tingut alguna ocasió que ha desbaratat molt bé el porter vigatà. Quan faltaven dos minuts per acabar el primer temps, el jugador del Vic B Xavi Termens ha aprofitat un penal per avançar el seu equip, que ha jugat el darrer minut i mig amb un home més perque Borja Jimènez ha vist tarjeta blava per protestar. Tot i la superioritat numèrica, els vigatans no han ampliat més el marcador i s'ha arribat al descans amb un mínim avantatge pel Vic B (0-1).

En el segon temps el domini del Patí Hoquei Sant Cugat ha estat total i el Vic B ha esperat darrera intentant sortir al contraatac amb perill. Els santcugatencs han tingut ocasions per empatar però avui no han tingut l'encert d'altres ocasions. A falta de sis minuts pel final, Borja Jiménez ha fet el gol de l'empat. Un gol que ha donat ales als santcugatencs que han jugat els seus millors minuts i que han tingut oportunitats per fer el gol de la victòria fins el final. El marcador no s'ha mogut més i al final un punt per cada equip, que no els serveix de gaire ja que el Barça B ha guanyat.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, lamenta les ocasions errades i creu que l'ascens s'ha complicat.

Jordi Raga

Encara hem d'esperar els resultats del Barça i podem passar moltes coses. Era important guanyar avui i ho hem donat tot però no ha pogut ser.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La següent jornada, la darrera de campionat, els santcugatencs, que estan dos punts per sota del Barça B, juguen a la pista del Caldes. Els blaugranes, que encara esperen que comitè de competició decideixi si el matx contra el Cerdanyola l'han de jugar o per contra els donen el partit per perdut i els sancionen amb un punt, juguen a la pista del Vic B, que és tercer amb 64 punts.