Vidal-Quadras augura la fi de l'estabilitat política si s'aprova l'Estatut

Referèndum Estatut

Publicat el 5/jun/06 per Josep Gimeno

El vicepresident del Parlament Europeu, Aleix Vidal-Quadras, denuncia a Sant Cugat que l'Estatut trencarà el pacte de la Transició i liquidarà la nació espanyola. L'acte, que ha aplegat unes 400 persones, ha transcorregut sense incidents, malgrat que el dirigent popular havia 'convidat' ERC a boicotejar el míting. Vidal Quadras considera que els republicans donen color a les seves intervencions.

Vidal-Quadras ha assegurat que l'Estatut trenca el consens constitucional i que acabarà l'estabilitat política de la Constitució. Segons l'expresident del PP de Catalunya, l'aprovació del text servirà per 'expulsar l'Estat de Catalunya' i 'liquidar la nació espanyola'.

Vidal-Quadras ha afegit que l'Estatut consagra un 'intervencionisme ferotge' i la despesa pública com a solució als problemes socials. El polític popular s'ha mostrat esperançat amb la possibilitat que el Tribunal Constitucional aturi l'Estatut si s'aprova en referèndum.

Aleix Vidal-Quadras

L'Estatut està construït en contra de més de la meitat dels espanyols. També liquida la Transició.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, Vidal-Quadras ha criticat la campanya electoral del PSC. Segons el dirigent popular, la referència al Partit Popular en un dels missatges socialistes demostra que el PSC és una formació 'sectària'.

En l'acte, també ha intervingut la portaveu del grup municipal popular, Berta Rodríguez. Rodríguez ha instat la militància del PP a controlar el procés electoral el 18 de juny.

Berta Rodríguez

Que la gent del PP vigili les paperetes perquè no es puguin malversar o fer meravelles.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El míting del PP, que ha tingut lloc a l'Hotel Sant Cugat, ha transcorregut sense incidents, tot i que Vidal-Quadras havia instat ERC a boicotejar l'acte.