La 18ena Trobada Gegantera reuneix 5 colles d'arreu de Catalunya

Els geganters i els trabucaires han organitzat la trobada gegantera.

Festa Major

Publicat el 26/jun/04 per Ester Castanyer

Cinc colles de geganteres d'arreu de Catalunya han desfilat pels carrers de la ciutat amb motiu de la 18ena Trobada Gegantera organitzada pels Geganters i Trabucaires de Sant Cugat. Prop d'un centenar de persones han seguit la cercavila fins arribar a la plaça d'Octavià, on el grup Noé Rivas s'ha encarregat de fer ballar grans i petits al ritme de cançons infantils i populars catalanes.

Els gegants tampoc han volgut faltar aquest any a la cita anual amb la Festa Major de Sant Cugat. En aquesta ocasió, el Joan i la Marieta han estat acompanyats de 4 colles d'arreu del país i també dels caparrots de la ciutat.

Així ho ha explicat Pere Royo, del grup local de Geganters, per a qui la trobada ha estat un èxit.

Pere Royo

Està anant bé, amb diverses colles i també amb Caparrots de Sant Cugat.


El recorregut ha començat aquest any a la plaça Onze de Setembre i ha seguit per la Rambla del Celler, l'avinguda Francesc Macià i el carrer de la Creu, fins arribar a la plaça Octavià, nucli central de la festa.

Pere Royo

El que ens agrada és que la gent e svagi incorporant pel recorregut i que la gent ingui sobretot al Monestir, on puguem ballar tots junts.


I realment, la plaça Octavià s'ha omplert de gom a gom coincidint amb el final de la cercavila gegantera. Al ritme del grup Noé Rivas, que s'ha encarregat de posar l'animació, gegants, caparrots i també molts santcugatencs, han acabat ballant per posar el punt i final a aquesta trobada.