La Colònia Montserrat demana a l'Ajuntament millorar l'accés al barri

El pregó de la festa major ha congregat 75 persones a la plaça de l'Hortet Solé


  • Comparteix:

El president de l'Associació de Veïns de la Colònia Montserrat, Sergi Yuste, ha sol·licitat a l'Ajuntament millorar l'accés al barri amb un nou vial. Ho ha fet en el seu discurs com a pregoner de la Festa Major del barri valldoreixenc, que se celebra aquest cap de setmana. Yuste considera que és urgent dotar la Colònia Montserrat d'una nova entrada i sortida viària per facilitar la mobilitat i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes.

L'alcalde, Josep Maria Vallès, ha recollit la petició i s'ha compromès a estudiar-la en les properes polítiques de planejament. Amb tot, ha agraït la comissió de festes l'organització de la Festa Major per donar a conèixer el barri a tot Sant Cugat.

També ha mostrat esperit col·laboratiu, el president de l'EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, que s'ha posat al costat dels veïns sobretot, amb la mirada posada als plans d'autoprotecció d'incendis després dels dos focs ocorreguts aquest estiu a prop del barri.

Unes 75 persones han acudit a la lectura del pregó a la plaça de l'Hortet Solé. La Colònia Montserrat està formada per 250 persones constituïdes en unes 80 famílies, aproximadament.

El tret de sortida a la festa també ha servit per projectar una retrospectiva fotogràfica que ha fet homenatge al pare del pregoner i activista veïnal, Toni Yuste. Tot seguit s'ha presentat 'la Montse', la recuperada Cucafera del barri de la Colònia Montserrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.