Grans i joves segueixen el concert de la Vella Dixieland

Temes d'ara i sempre han commemorat 25 anys d'història

Festa Major

Publicat el 30/jun/05 per Josep Gimeno

La plaça Barcelona s'ha omplert aquest dijous a la nit amb la música de la Vella Dixieland, una de les actuacions musicals estrella del programa de festa major. Els integrants del conjunt han fet un repàs dels seus 25 anys d'història, delectant els assistents amb els temes del seu darrers treball però també amb les seves peces de sempre.

Una vegada més, La Vella Dixieland ha visitat la nostra ciutat i ho ha fet amb un concert entranyable on han repassat alguns dels temes més coneguts de la seva història. I és que aquests estiu, la coneguda orquestra de jazz celebra el seu 25è aniversari amb un repertori a base de les peces del seu darrer treball però també amb els seus temes de sempre.

Així ho ha explicat el santcugatenc Artur, contrabaixista de l'orquestra.

Artur

Aquest any estem fent el 25è aniversari de l'orquestra i hem muntat un repertori que sigui una mica un recull de tot el que hem fet al llarg d'aquests anys.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest concert era un dels plats forts de la programació musical de la Festa Major de Sant Cugat, i una vegada més, ha tingut una bona resposta del públic. Per al músic santcugatenc, l'escenari ha estat, a més, immillorable, i el concert molt entranyable pel fet de poder actuar a casa, davant un públic molt proper.

Artur

No és pas el primer cop que toquem aquí però em fa il·lusió, no només perquè el lloc està bé sinó perquè toques per gent que és molt propera a tu i que et poden venir a sentir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio