Una baralla al parc de Ramon Barnils acaba amb 2 ferits lleus i diligències polcials contra 3 persones

Festa Major

Publicat el 30/jun/05 per Mariona Surribas

La policia estatal ha obert diligències contra tres persones acusades d'una presumpta falta de lesions, arrel d'una baralla produïda la matinada de dimarts a dimecres al Parc Ramon Barnils. Segons fonts policials, l'incident va tenir lloc quan uns quants joves es van enfrontar per la possessió d'un timbal i la baralla va acabar amb dos lesionats lleus.

L'incident que ha acabat amb dos joves amb lesions lleus es va produir a tres quarts de dues de la matinada de dimarts a dimecres al parc Ramon Barril, en el primer dia de Festa Major. Segons el cap de la policia estatal de Sant Cugat, Alfonso Carballo, els fets van ocórrer quan dos grups de joves es van enfrontar per la tinença d'un timbal. L'escoltem.

Alfonso Carvallo

Els fets es van produir quan un grup de joves va reclamar com a propi un tambor que estaven utilitzant dos nois. L'enfrontament va acabar amb un o dos lesionats lleus.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Carvallo ha remarcat que es tracta d'un incident 'sense excessiva importància' que va requerir, però, la intervenció de la policia local. Ara, segons les mateixes fonts policials, s'han obert diligències a tres persones presumptament autores de les lesions lleus als joves. Els presumptes autors són santcugatencs i segons ha transcendit, un d'ells té 48 anys.

En breu se celebrarà el judici a Rubí per reclamar responsabilitats en aquest incident ocorregut en plena festa major santcugatenca.