L'alcalde elogia la Festa Major i en defensa el seu model

Festa Major

Publicat el 30/jun/08 per Josep Gimeno

L'alcalde posa bona nota a la Festa Major i en destaca l'alta participació ciutadana en els més de 200 actes de la celebració. Lluís Recoder defensa el model participatiu i descentralitzat de la festa en contraposició a les ciutats que aposten per actes multitudinaris.

L'alcalde ha agraït la tasca de la Comissió de Festa Major i de l'Assemblea de Barraques en l'organització de la celebració. Segons Recoder, sense aquesta implicació ciutadana seria impossible aconseguir una programació destinada a tots els públics.

Entre les xifres d'assistència a actes, Recoder ha destacat les 3.500 persones presents al pregó; les 1.800 al concurs d'arrossos; les 2.000 al 'Paga-li, Joan' i les 1.000 al concert de Joan Miquel Oliver. També ha subratllat l'alta participació en el Racó Infantil i l'Esport al Carrer.

L'alcalde s'ha refermat en el compromís de mantenir l'actual model de festa.

Lluís Recoder

És més fàcil fer una Festa Major amb pocs actes i multitudinaris, però apostem pel nostre model descentralitzat i participatiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcalde també ha subratllat que la celebració hagi transcorregut amb tranquil·litat, excepte algunes incidències a l'espai de Barraques provocades per joves de fora del municipi.

Recoder també ha destacat que la nova plaça de la Vila, que va acollir la lectura del pregó, i la plaça del Rei s'hagin convertit en espais de la Festa Major.

Lluís Recoder

La plaça de la Vila s'ha incorporat a la Festa Major acollint diversos actes de la celebració.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant la Festa Major, l'organització ha usat 4.500 cadires, 400 metres quadrats de tarimes i escenaris, 11 generadors elèctrics addicionals, 16.000 unitats de vaixelles compostables i 12.000 gots reutilitzables.