Cugat.cat, el mitjà oficial de la Festa Major

La informació més actualitzada de la festa es podrà consultar a través dels telèfons mòbils i les tauletes tàctils

fm2012

Publicat el 29/mai/12 per Marina Romero

El mitjà oficial de la Festa Major, Cugat.cat, posarà a l'abast dels santcugatencs la informació més actualitzada de la Festa Major a través dels telèfons mòbils i les tauletes tàctils. En tot moment i des de qualsevol punt del municipi, la ciutadania podrà conèixer el focus de totes les activitats i consultar com es van desenvolupant cadascuna de les propostes de la festa grossa. A més, el grup de comunicació multimèdia oferirà les millors imatges de la festa grossa i les xarxes socials estaran actualitzades permanentment amb les últimes novetats de la festivitat.

Durant els quatre dies de festa, Cugat.cat es bolcarà en la celebració per oferir una completa cobertura a través dels seus canals i aprofitant l'última tecnologia. El grup de comunicació multimèdia oferirà una informació actualitzada que permetrà els santcugatencs conèixer a través del mòbil i les tauletes tàctils el minut a minut de la festa. A través del portal Cugat.cat, els ciutadans podran identificar de forma ràpida on es concentren les activitats en cada moment i podran conèixer les possibles novetats i modificacions d'última hora.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha explicat que, enguany, el grup multimèdia ofereix una informació permanentment actualitzada de la festa.

Miquel Herrada

A Cugat.cat la Festa Major es viurà de forma 2.0. Des de qualsevol punt i entrant a Cugat.cat podràs consultar l'última hora de la festa grossa i veure on s'estan desenvolupant les activitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Cugat tv, la televisió on line de la ciutat, tindrà un canal de la festa grossa amb les millors imatges i els reportatges de les activitats més destacades. I la ràdio de Sant Cugat (91.5 FM) explicarà com s'està vivint la festa a la ciutat. A més, el primer dia de Festa Major, l'emissora oferirà la retransmissió en directe del pregó.