La caseta del CPA obre les portes de la Festa Major amb música i menjar

Centenars de santcugatencs s'han aplegat a la caseta del CPA durant el primer dia de Festa Major

fm2012

Publicat el 28/jun/12 per Judith Cañamares

El Centro Popular Andaluz (CPA) ja ha donat el tret de sortida a quatre dies de festa amb la inauguració de la tradicional caseta, que centralitzarà totes les activitats organitzades per l'entitat a l'aparcament de Josefina Mascareñas. Enguany, el CPA celebra el 35è aniversari a la nostra ciutat potenciant els grups de ball propis. El menjar típic andalús també ocuparà un espai privilegiat a la caseta.


MIRA-HO A CUGAT TV

Plats típics, tapes i balls tradicionals han servit per iniciar els actes de celebració de la Festa Major de la ciutat a la caseta del Centro Popular Andaluz (CPA). Enguany, aquests dies de festa se sumen al 35è aniversari de l'entitat, que enguany ha apostat pels grups propis.

El president de l'entitat, Antonio Rodríguez, ha explicat a Cugat.cat que els santcugatencs es poden trobar tot allò necessari per celebrar com cal la Festa Major de la ciutat.

Antonio Rodríguez

Es viu estupendament, amb molta alegria. Per donar-li un color com cada any el CPA ho fa. I li dóna aquest toc que nosaltres sabem donar-li a aquestes festes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat a Cugat.cat la implicació de tots els santcugatencs en unes celebracions que any rere any apleguen més ciutadans.

Mercè Conesa

És un espai molt obert, acull a persones d'arreu de Sant Cugat. El que fan és obrir la cultura andalusa i fer-la partícip a la resta de la ciutat. És una peça més d'aquesta Festa Major.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els grups de ball Toni Torres i Guateques han estat els protagonistes d'aquesta primera nit de Festa Major que seguirà durant tres dies més.