El CPA celebra la Festa Major a base de 'potaje'

Molts dels assistents han decidit combinar el 'potaje' amb un entrant més fresc

fm2012

Publicat el 30/jun/12 per Judith Cañamares

El 'potaje' andalús ha tornat a presidir la taula en una nova celebració del Centro Popular Andaluz (CPA), en aquest cas la festa grossa de la ciutat. Aquest dissabte, la caseta del carrer de Josefina Mascareñas ha repartit un centenar de racions, entre les persones que s'han quedat en aquest espai i les que han decidit emportar-se el plat tradicional andalús a casa.

Tot i la calor d'aquests dies, el CPA es manté fidel a la tradició i celebra els grans esdeveniments amb 'potaje'. Tot i això, l'entitat també ha donat l'opció de dinar a base de gaspatxo i 'salmorejo'.

Una de les cuineres del 'potaje' Antonia Sánchez ha explicat a Cugat.cat el procés d'aquest plat gastronòmic.

Antonia Sánchez

Des de les vuit del matí estem amb el foc encès i fa molta calor. És una tradició de molts anys i sempre es fa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les activitats segueixen a la nit i aquest diumenge a la caseta del CPA situada al carrer de Josefina Mascareñas.