La paella del bar Hamburg guanya el 32è Concurs d'Arrossos

Els participants han plantat cara a la pluja

fm2012

Publicat el 1/jul/12 per Judith Cañamares

Un total de 85 paelles han participat aquest diumenge al 32è Concurs d'Arrossos de Festa Major. La pluja finalment no ha aconseguit deslluir la proposta i només 25 grups han desistit en la seva participació. Els guanyadors han estat el grup del bar Hamburg, amb una paella de peix i marisc. Tot i les precipitacions, la plaça de Barcelona ha aplegat més de 1.800 persones.


MIRA-HO A CUGAT TV

La proposta més animada del darrer dia de Festa Major ha desafiat la pluja que amenaçava amb suspendre el 32è Concurs d'Arrossos. Gairebé 2.000 persones s'han reunit a l'acabada d'estrenar plaça de Barcelona on han cuinat arròs a la cassola de les més diverses maneres.

Participants

El fumet és la fórmula màgica, no ho podem explicar. / Molt bé. Està molt bo, molt bo. / Hem estat hores fent el sofregit, hem pescat les gambes... És el producte d'una feina ben feta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Verdures, carn, peix i ingredients secrets han servit per guarnir els arrossos que els santcugatencs han preparat sota uns tendals que enguany han servit per parar les quatre gotes de pluja que han amenaçat la trobada.

El jurat ha comptat amb l'exnedadora santcugatenca Gemma Mengual, a més de personalitats polítiques i d'entitats de la ciutat.