Un pregó crític i reivindicatiu enceta la Festa Major de la Floresta

El president de l'Olímpyc La Floresta, Àngel Ruíz, ha estat el pregoner d'enguany

fm2012

Publicat el 20/jul/12 per Raquel Ligero

Una crítica a la manca d'atenció del consistori a la Floresta i a les retallades en educació i sanitat, i una reivindicació del sentiment florestà han estat els ingredients que el pregoner de la Floresta, el president de l'Olímpyc la Floresta, Àngel Ruiz, ha triat pel pregó de la Festa Major. El president del consell de districte, Carles Brugarolas, també ha participat en la inauguració de la festa i ha assegurat que el consistori no té la Floresta oblidada i s'ha compromès a tirar endavant projectes per millorar el barri. L'acte ha comptat amb una cantada de la Coral Tardor i coca i cava per als assistents.


MIRA-HO A CUGAT TV

Sota l'aplaudiment de prop d'un centenar de persones que han assistit al pregó de la Festa Major de la Floresta, el president de l'Olímpyc La Floresta ha recordat la llarga vinculació que l'uneix al districte i ha mostrat orgullós la seva condició i sentiment de florestà. També ha aprofitat l'ocasió per reclamar a l'Ajuntament una major atenció a les necessitats dels florestans i ha criticat les retallades dels govern català i espanyol.

Àngel Ruiz

Moltes vegades tenim la sensació d'estar en un poblat apartat. No entendré mai les retallades en sanitat i educació. A la Floresta hi ha encara moltes coses per fer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El president del consell de barri, Carles Brugarolas, ha assegurat que la Floresta no està oblidada pel consistori i s'ha compromès a escoltar els ciutadans i dur a terme projectes per millorar les seves condicions de vida.

Carles Brugarolas

Els missatges els tenim molt interioritzats. En parlem molt amb tot el teixit associatiu de la Floresta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El pregó ha anat acompanyat de l'actuació de la Coral Tardor, que ha fet cantar els florestans amb cançons com L'Estaca i El meu avi. Els assistents han pogut gaudir, també, de coca i cava que l'organització, Som Festa, ha repartit.