Un sopar de germanor i un ball a la fresca per encetar la Festa Major de Sol i Aire

La Festa Major de Sol i Aire se celebra aquest cap de setmana

fm2012

Publicat el 27/jul/12 per Marina Romero

Sol i Aire comença aquest divendres tres dies de Festa Major. Un sopar de germanor i un ball a la fresca amb l'orquestra Soling són les activitats més destacades d'aquest primer dia de festa. Dissabte arribarà la festa infantil, on els més menuts podran gaudir de jocs d'aigua i la màgia del mag Raphael. La festa finalitzarà diumenge amb la jornada de portes obertes del grup d'Autoprotecció de Sol i Aire.

Els actes començaran a partir de dos quarts de deu de la nit amb el pregó d'inici de festa a l'avinguda del Llac, 34. Seguidament es presentarà la mostra de fotografies 'Una pinzellada de la nostra història' i es podrà veure també l'exposició de mostres de flors, horts i de collites de Sol i Aire.

Al punt de dos quarts d'onze de la nit començarà el sopar de germanor preparat pel Càtering Paradís, que estarà seguit pel ball a la fresca que amenitzarà l'orquestra 'Soling'.

Dissabte els més menuts seran els protagonistes de la festa. A partir de dos quarts de dotze del migdia els nens i nens podran gaudir de jocs d'aigua i de la màgia del mag Raphael i podran agafar forces amb les begudes i la fruita que se'ls repartirà. A la nit, al punt de les deu, tindrà lloc el sopar de comiat amb una cargolada i un pica-pica. Durant el sopar es farà el sorteig d'una 'Panera delicatessen'. Després del sopar, la disco-mòbil de JC.Sound tancarà les activitats de dissabte.

Diumenge la jornada de portes obertes organitzada pel grup d'Autoprotecció de Sol i Aire tancarà els actes de la Festa Major.