Gastronomia i literatura: alguns títols per delectar-se aquest Sant Jordi

Nacho Ballesta, director de l'agència de comunicació The Foodtellers, ens presenta la llista del seus imprescindibles per aquesta diada

250412-llibres-gastronomia-a-cedida.jpg
'Pulpo' i 'Collado', alguns dels llibres recomanats al 'Faves Comptades' / Foto: Cedida
-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
14/04/25 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

La literatura relacionada amb el món de la gastronomia pot ser una opció atractiva aquest Sant Jordi per als amants de la cuina, les tradicions culinàries i els sabors. Nacho Ballesta, director de l’agència de comunicació The Foodtellers, ha compartit al magazín ‘Faves comptades’ alguns dels títols a tenir en compte a l’hora de completar la nostra biblioteca personal. Des d’experiències personals com la que trobareu a ‘Cremo’ (Columna cat) de Maria Nicolau, a biografies com la que narra ‘Collado: La maldición de una casa de comidas’ (Colectivo Bruixista) fins a receptaris amb informació imprescindible com ‘Pulpo’ (Cinco Tintas) de Jean-Pierre Montanay o ‘Sabores de Italia’ (Cinco Tintas) de François-Régis Gaudry.

Escolta-ho

Pots escoltar el magazín ‘Faves comptades’ de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe