Gerard Pintó (The Playcook): “No hauríem de relacionar els aliments amb premis i càstigs”

El cap d'operacions de The Playcook ha passat per la secció de Gastronomia del 'Faves comptades'

220608-dieta-foto-verdura-perdre-pes-a-pixabay.jpg
Un plat d'una dieta saludable / Foto: Pixabay
-->
Enllaç copiat al clipboard
24/10/24 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Societat

Cuinar va més enllà d’alimentar-se bé, també és una eina per gaudir, per transmetre valors i per treballar les emocions. Relacionar determinats aliments amb el càstig i d’altres amb els premis, com quan els pares diuen “si no et menges la verdura, no hi ha postres”, no és una pràctica que ajudi la canalla a menjar millor. Per millorar l’adhesió a tots els grups d’aliments (verdura, peix, llegums, etc.) The Playcook Kids organitza tallers i activitats extraescolars relacionats amb la cuina. Tot plegat ho ha explicat el director d’operacions de The Playcook, Gerard Pintó, a la secció de Gastronomia del ‘Faves comptades’.

Escolta-ho

Pots escoltar el magazín ‘Faves comptades’ de dilluns a divendres de 10 a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe.