La cuina internacional és una amenaça per a la gastronomia tradicional catalana?

Nacho Ballesta, director de l'Agència Foodtellers, reflexiona sobre l'equilibri entre la tradició culinària local i les influències internacionals

250115-ramen_a-pixabay_van_dang.jpg
El ramen és un dels plats de la gastronomia japonesa més coneguts arreu del món / Foto: Pixabay (Van Ð?ng)
-->
Enllaç copiat al clipboard

Redacció

Serveis Informatius de Cugat Mèdia

Llegir-ne més

Serveis Informatius de Cugat Mèdia

Llegir-ne més
17/01/25 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

En un món cada cop més globalitzat les fronteres entre diferents gastronomies també es van desdibuixant. A aquest fenòmen, el director de l’Agència de Comunicació Foodtellers, Nacho Ballesta, l’anomena colonialisme gastròmic. En una conversa al magazín ‘Faves comptades’, l’expert en gastronomia ha reflexionat sobre la influència que té la gastronomia d’arreu del món a la cuina catalana en un any en què Catalunya serà la Regió Mundial de la Gastronomia, convertint-se en la primera regió europea en rebre aquesta distinció.

Escolta-ho

Pots escoltar el magazín ‘Faves comptades’ de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe