La Masia Can Ametller ha obert les portes al jovent participant del Projecte Atenea, de l’associació Punt de Referència i que té com a objectiu millorar el nivell formatiu a través del treball en competències i la mentoria. Tot plegat en una visita guiada on han pogut conèixer de primera mà els rols professionals.
A l’activitat han comptat amb el relat en primera persona de tots aquells que formen part del funcionament del restaurant, des del cuiner fins als socis propietaris i l’encarregada de la responsabilitat social corporativa. La mentora del Projecte Atenea, Alba Pi, ha agraït, en declaracions a Cugat Mèdia, l’acollida per part de la Masia: “L’activitat va despertar molt interès entre els joves, ja que va obrir les portes a saber com és treballar al món de la restauració”, ha relatat. Des del Restaurant Can Ametller van resoldre els dubtes dels joves i, fins i tot, els van donar consells sobre com presentar les seves candidatures. Per concloure, els professionals de la Masia van dirigir un missatge molt motivador a tot el jovent: “Quan hi ha ganes de treballar i no es perd la lluita per aconseguir-ho, és més fàcil que s’obrin noves oportunitats”. Des de Punt de Referència volen seguir impulsant aquests tipus d’activitat, ja que consideren que “entusiasma els joves a seguir estudiant i els ajuda a fer-los saber què s’espera d’ells”.

